ProfessionalWebGuide.2023

nel web / on the web 18 www.bravo.it info@bravo.it @BRAVOSPA @bravo_spa Sous-vide cooking The new system, Blow, allows you to quickly cook vacuumpacked foods at low temperatures. In this way, the nutritional value of the food remains intact, and all the pastry recipes based on eggs and milk are enhanced in flavour and in colour. This technology is enclosed in a small table-top device that is simple, versatile and ideal for the artisan that requires maximum flexibility. It can be connected to one or more machines, for example, Trittico, Mixcream and Pastmatic, facilitating multiple classic or creative preparations. It is a versatile accessory that can be used when necessary, and when it is used, it makes the difference. Cottura sottovuoto Il nuovo sistema Blow consente di cuocere rapidamente sottovuoto a basse temperature. In questo modo sono preservate le proprietà nutrizionali degli ingredienti e tutte le ricette di pasticceria, a base di uova e latte, vengono esaltate nel gusto e nei colori. Tale tecnologia è racchiusa in un dispositivo piccolo da banco, semplice e versatile, ideale per l’artigiano che richiede la massima flessibilità. Si collega a una o più macchine come ad esempio Trittico, Mixcream e Pastmatic, agevolando molteplici lavorazioni classiche o creative. È un accessorio versatile che si può impiegare in base alle necessità e che, quando lo si utilizza, fa la differenza. BRAVO Il cuore della tecnologia made in Italy dell’azienda è accolto in un sito elegante che gioca su raffinate armonie cromatiche. Realizzato in cinque lingue, ha un’ampia sezione dedicata alle macchine per gelato, pasticceria, cioccolato e horeca. Ogni apparecchiatura è accompagnata da un’accurata descrizione, con il supporto di video. L’area dedicata alla formazione illustra in modo dettagliato le attività di Trittico Club. The heart of the company’s made in Italy technology is housed in an elegant website that plays on refined and harmonious colours. It is available in five languages and is largely dedicated to machines for gelato, pastry, chocolate and Ho.Re.Ca. Each machine has a detailed description and is accompanied by a video. The area dedicated to training illustrates in detail the Trittico Club’s activities. Arredamenti&Macchine Attrezzature Furnishing&Machinery Equipment

RkJQdWJsaXNoZXIy MTE3NTA0